Özgür Özel: “Biz önce iktidarınızı, sonra Suriyelileri yollayacağız”

ANKARA-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Balıkesir Susurluk’ta Belediye Başkanlığı ve İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretin ardından vatandaşlara seslenen Özel, Bilal Erdoğan’ın konuşmalarına cevap verdi. Özel şu ifadeleri kullandı:

“Suriyeliler suç oranında Türklere göre daha düşükler diyor. Onları uyumlu görüyor, burada tutmak istiyor. Biz önce iktidarınızı, sonra Suriyelileri yollayacağız. Efendim ucuz iş gücüymüş… Her gün suça bulaşanları sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek nasıl bir vicdandır. İşte Suriyelinin dostu, bu milletin karşıtıdır.

‘EYT çok büyük hataydı’ demiş. ‘Yattığı yerden para almak yok’ diyor. Dünya kadar Suriyeli para alacak buna alkış tutacaksın, CHP’nin gayretiyle insanlara 12 bin 500 lira bağlandı, ‘Bu parayı alıp yan gelip yatıyor’ diyorlar. Bilal Efendi sen 12 bin 500 lirayı al bırak kira ödemeyi, çocuk okutmayı, bir başına karnını doyur da seni göreyim bir kere. Bu milletin yoksul emeklisinin aldığın 12 bin 500 lirayı bile çok gören, devletin sırtından gezen tozan, en güzel yerleri bedavaya alanların bu milletin açlığını anlamasını bekleyemeyiz.”

Hakkında

Check Also

Türkiye Ortak Tarım Politikası Ağı 26. Bölgesel İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR-BHA Programa Nevşehir Vali Yardımcısı Mücahit Öztürk ve bölge iller vali yardımcıları, İl Tarım ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir