Ankara Bisiklet Festivali’nin ilk ayağı Beypazarı’nda gerçekleşti

BEYPAZARI-BHA

Ankara Kent Konseyi (AKK) Bisiklet Meclisi tarafından düzenlenen Ankara Bisiklet Festivalinin ilk ayağı Beypazarı’nda yapıldı…

Ankara Kent Konseyi Bisiklet Meclisi tarafından düzenlenen Ankara Bisiklet Festivali’nin ilki, Türkiye başta olmak üzere İran Irak ve diğer ülkelerden 100’ün üzerinde bisikletçinin katılımıyla Beypazarı’nda gerçekleştirildi.
Festival kapsamında, yerli ve yabancı birçok bisiklet tutkunu geldiği Beypazarı ilçesi Gazipaşa mahallesinde bulunan Ferhat Yağmurdeğer spor tesisleri bahçesinde çadır kurarak etkinliğe katıldı.
Geniş Kapsamlı güvenlik önlemi alındı.
Konakladıkları çadır kamptan çıkışından itibaren, Anayol üzerlerinde ve geçilen köy yolları üzerinde Polis ekipleri ve Jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı:
Katılımcılar, Beypazarı’ndan başlayarak Kabaca, Uruş, Hırkatepe ve Sekli üzerinden Nallıhan Kuş Cenneti’ne, oradan da Çayırhan’a kadar pedal çevirdi. Etkinlik, Beypazarı’nın spor ve turizm potansiyelini ön plana çıkarması açısından büyük bir önem taşıdı.
Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, bu önemli etkinliğin ilçede düzenlenmesinin Beypazarı’na büyük bir değer kattığını belirterek, tüm katılımcılara, organizasyon ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hakkında

Check Also

Türkiye Ortak Tarım Politikası Ağı 26. Bölgesel İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

NEVŞEHİR-BHA Programa Nevşehir Vali Yardımcısı Mücahit Öztürk ve bölge iller vali yardımcıları, İl Tarım ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir